4x4 Kulüp - Arazi Araçları

Orjinal Görünüm: Ford Transit Connect Taxi
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Bu araç malum ülkemizin amerikaya ihrac ettigi ilk arac. ordaki connect'in fotograflarını gordum. ve sizinle paylaşmak istedim. ulkemizde bu arac resmen bir tornet gibi(konforsuz kamyonet bozması bişey) ama amerikaya gidince nasılda degişmis ama?

Bu araç yinede tornet gibi amerika gibi biryerde bunun hiç şansı bunun orda satma ihtimali varsa oda menşei FORD oldugu için doblo kango yada partner olsaydı amerikada satılacagını ben hiç dusunmuyordum.
süper bişi bu ya arabada bütün süspansiyonlar war
güzel resimler
bunu taxiciler mi kullanıyor
bana biiraz makam aracı gibi geldi 66666666
söz konusu amerika oldugu için onlardaki en düsük konforl seviyesi bizdeki en luks konfora bedel. amerikan pazari için yapılan aracları incelediginde bunu daha iyi anlarsın. amerikanlılar yakıta bakmaz arac guclu ve konforlu olsun ister bu yuzden amerikan pazari için imal edilen araclar konfordan ödün vermez avrupalılar saglam ve az yakan arac ister bu yuzden avrupa pazarında saglam dizel araclar satılır ve japonlar az yakan kucuk araba isten bu yuzdende japon pazarında araclar kucuktur
para para para
para= her türlü lüks
Referans URL