4x4 Kulüp - Arazi Araçları

Orjinal Görünüm: Tata Xenon Artık türkiyede
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
dünyanın en buyuk otomobil ureticilerinden Tata Xenon pickupla yeniden turkiyede

türkiyede bu marka hiç tutulmadı gibi. Ama bir binene tecrübelerini sormak gerekli. Bu adı sanı yeni duyulan araçlara binen, veya bir bineni tanıyan bilgi verebilir mi?
çünkü fiyat olarak diğer markalara oranda uygun ama işte ama sı var.
bu daha estetik ve sağlam bi araca benziyo.Alt kasaı gibi kamyon diil.33333333333
sayın yöneticim 4 resim sanki chevrolet sanki sayın yöneticim 5 . resim de ınfınıtı yi bana anımsattı sayın yöneticim..3333333333333333333333

karabulut Yazılan:
sayın yöneticim 4 resim sanki chevrolet sanki sayın yöneticim 5 . resim de ınfınıtı yi bana anımsattı sayın yöneticim..3333333333333333333333

anaaaa onlar nasıl karışmış araya 33333333333

yöneticim biz sizlerden örnek alıyoruz lütfen azami dikkat..
2 aydır xenon 4x4 sahibiyim ve çok memnunum.18 krş km ye yakıyor araç konforda gayet başarılı aracı devamlı kullanmak istiyorsunuz. yedek parçaı rakiplerine göre neredeyse yarı fiyatı.aynı yakıtı gibi ranger kullananlar 18 kuruş harcadığına inanamıyor. onlar için üzülüyorum.bence çok harikabir araç.neredeyse diğerlerinin yarı fiyatı bir kere burada kazanıyorsunuz.
dostum tata xenon hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz? diflock ve ağır arazi takviyesi varmı? arazide kullanımı nasıl? pickuplar genelde ağırlık dengesizligi oldugu için arazide arkadan kayma sorunu yaşamaktadır. siz tatanızı arazide denedinizmi ve nasıl sonuç çıktı?
ben ilk kez bir arazi aracı kullanıyorum (lada samarayı saymazsak)ağır arazisi var.4H ve 4L arazi konumlandıması yapabiliyorsunuz.4H da rakiplerinden üstün olarak devamlı 3 teker çekişi sağlıyor kilitli defransiyelden dolayı. 4L de arazide bana hiç bir sıkıntı yaşatmadı.traktörün çıkamayacağı yerde banamısın demedi.yumuşak karda arazide patinaja tutulduğunda arkasını kaydırıyor. ancak araç gerçekten yük taşımak için yapılmış kasada biraz ağırlıkla ağırlık dengesi konfor ve yol tutuş süspansiyon inanılmaz güzelleşiyor.arkaya atılan biraz yükle ve kar lastikleri ile kayma sorununda hallolacağına inanıyorum.
aracın standardında diflock yani onde ve arkada difransiyel kilidi mevcutmu yoksa sadece arkada difransiyel kilidi varmı?
piyasadaki mecut pickuplara gore tatanın iyi bir fiyat avantajı var. ama arazide en iyi performas veren aracın L200 oldugu kanısındayım l200 gercektende diger rakiplerine gore arazide cok iyi. tata xenon ile L200 karsılastırmadım ama xenonun basarılı olabilecegini dusunuyorum
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL