sanal olarak modifiye. sizce gercekte olsa nasıl olur? tentesi yırtılır demeyin araziye bununla cıkarsak tentenin agaca takılıp yırtılacagı muhtemel
[
arac güzel olmuşda plakayı beğenmedim

Evet araç güzelo olmuş ama Plaka iyi değil, Bu aracı alırsam ilk iş plakayı değiştirmek olurdu her halde
araçta güzel olmuş plakada çok güzel olmuş eline sağlık

:85:kadeş hemen üretime başlıyalım patentini al da:85:
cok guzel olmus gercekten askam kapandı bu aracların 2. elini bilen goren duyan olursa lutfen bana mesaj atsın... rebelliousjoseph@hotmail.com ....
bu aracların ikinci elini bulabilmek çok zor turkiyede bu araclardan sayılı miktarda var. ayrıca askam nasıl kapandı anlamadım?
askam su anda tam kapasite calışan bir fabrika.
Fabrika 2 yıldır yaklasık uretim yapmıyor. Bu aracın modifiyesini yapan arkadasa duyurulur; IVECO NEW DAILY 4*4 ün aynı bu sekilde 14+1 ustu acık modifiyesini yapabalirmi? ama o arac cift kabin fotolarını google da aratırsa bulabilir... saygılar...
Fabrika 2 yıldır yaklasık uretim yapmıyor. Bu aracın modifiyesini yapan arkadasa duyurulur; IVECO NEW DAILY 4*4 ün aynı bu sekilde 14+1 ustu acık modifiyesini yapabalirmi? ama o arac cift kabin fotolarını google da aratırsa bulabilir... saygılar...
ersahtekinsen oncelikle aramıza hoşgeldiniz kendini bize tanışma kaynaşma bölümünde tanıtsan seviniriz. iveco new daily modelininde sanal olarak modifiyesini yapabilirim ancak sizin elinizde bu aracla ilgili resim arşiviniz varsa paylaşmanızı isterim çünkü sitemizin arşivinde bu model aracın henüz kapsamlı bir arşivi oluşmamış durumda. sitemizde bu aracın arşivi bulunursa ordan modifiye edecegim aracın en uygun pozisyonundaki fotografını bulup sizlerle paylaşabilirim.