03-14-2009, 12:54 PM
ORJİNAL DEFENDER 110 KAMYONET.
ARAÇ REZERV AMBULANS OLARAK SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ALINMIŞ OLUP ORJİNAL (16000 KM İKEN)
TARAFIMDAN ORJİNAL OTOKAR KASA TAKILMIŞTIR. DEFENDER 110 'U BİLENLER VE KAMYONET OLARAK
4 ÇEKER İHTİYACI OLANLAR İÇİN İDEALDİR.
* Lpg işlidir .Yani araç 2500 benzinli.
* Tüm bakımları yapılmıştır.Tüm eskiyen mekanik aksamlar orjinalleriyle değiştirilmiştir.
* Ön kaput ve iç döşeme özel alüminyum kaplama ile kaplanmıştır.
* Direksiyon hidrolik değildir.
* Tank kasadaki kapalı dolaba alınmış olup yan kısmı malzeme dolabı olarak kullanılabilir.
* Özel mat boya yapılmıştır.
* Araçın karteri özel tampon parçası ile ön ve arka diferansiyel korumalarıda HUMA otodan alınan özel korumalarla muhafazalıdır.
* ÜZERİNDE WARN 8000 WINCH ÖZEL YAPIM TAMPONA YERLEŞTİRİLMİŞTİR.VİNÇ FAAL OLUP HALATI SIFIRLANMIŞTIR.
*********** TEK VE SON NAKİT FİYATI 18.000 YTL OLUP TAKAS ..VADE..KISMI NAKİT KABUL EDİLMEZ ****************
NOT: ÇOK EMEK VERDİM AMA ARACI BÜNYEM KABUL ETMEDİ... BEN PATROL'CUYUM....ONU ANLADIM OYÜZDEN SATIYORUM...
İLGİLENENLER ARACI BURSA KÜÇÜK SANAYİİ 57 BLOK ÖNÜNDE GÖREBİLİRLER.
TELEFON 0533 7461606
TEZCAN DEMİRTAŞ
shadowpatrolman@hotmail.com
tezcan@uludağoffroad.com

ARAÇ REZERV AMBULANS OLARAK SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ALINMIŞ OLUP ORJİNAL (16000 KM İKEN)
TARAFIMDAN ORJİNAL OTOKAR KASA TAKILMIŞTIR. DEFENDER 110 'U BİLENLER VE KAMYONET OLARAK
4 ÇEKER İHTİYACI OLANLAR İÇİN İDEALDİR.
* Lpg işlidir .Yani araç 2500 benzinli.
* Tüm bakımları yapılmıştır.Tüm eskiyen mekanik aksamlar orjinalleriyle değiştirilmiştir.
* Ön kaput ve iç döşeme özel alüminyum kaplama ile kaplanmıştır.
* Direksiyon hidrolik değildir.
* Tank kasadaki kapalı dolaba alınmış olup yan kısmı malzeme dolabı olarak kullanılabilir.
* Özel mat boya yapılmıştır.
* Araçın karteri özel tampon parçası ile ön ve arka diferansiyel korumalarıda HUMA otodan alınan özel korumalarla muhafazalıdır.
* ÜZERİNDE WARN 8000 WINCH ÖZEL YAPIM TAMPONA YERLEŞTİRİLMİŞTİR.VİNÇ FAAL OLUP HALATI SIFIRLANMIŞTIR.
*********** TEK VE SON NAKİT FİYATI 18.000 YTL OLUP TAKAS ..VADE..KISMI NAKİT KABUL EDİLMEZ ****************
NOT: ÇOK EMEK VERDİM AMA ARACI BÜNYEM KABUL ETMEDİ... BEN PATROL'CUYUM....ONU ANLADIM OYÜZDEN SATIYORUM...
İLGİLENENLER ARACI BURSA KÜÇÜK SANAYİİ 57 BLOK ÖNÜNDE GÖREBİLİRLER.
TELEFON 0533 7461606
TEZCAN DEMİRTAŞ
shadowpatrolman@hotmail.com
tezcan@uludağoffroad.com