Slm.2003-2004 model 2.7 dizel grand cherokee almak istiyorum,fakat bu araç hakkında bilgi sahibi değilim.Bu modellerde quarda driveII sistemi var mı? Bu araçların ne gibi arazi özelliği var? Tşk.
adamım araç güzel yol tutus vs kmde bence al

Arkadaşlar aranızda bu model araçlardan kullanan yok mu? yardımlarınızı bekliyorum.
selim bey siz aracı hangi amacla kullanmayı dusunuyorsunuz ve aractan nasıl bir beklentiniz var? bunları bize biraz anlatabilirseniz sizlere yardımcı olmaya calısacagız. aramızda cheeroke kullanan arkadaslarımız var. bizler genel olarak offroadla ilgilendigimiz için bircok marka ve model 4x4 arac hakkında on bilgilere sahibiz. elimizden geldigince sizlere yardımcı olacagız.
Slm.Ben avı çok seven birisiyim.Amacım offroad değil.Kar yağdığı zaman ve kötü yol şartlarında yolda kalma korkusu yaşamak istemiyorum.Aynı zamanda da şehir içinde de kullanacağım.Eşimde araç kullandığı için çift kabin istemiyor.Tşk.
eger offroad yapmayacaksanız ancak av için araziye çıkmayı dusunuyorsanız cheeroke gayet ideal bir arac arac standart haliyle sizin beklentilerinizi karsılayacak duzeyde standardında diflock var. yani agır offroad yapmayacaksanız çayır çimen gezmek ve ava gitmek için araç ideal fiyatıda diger rakiplerine oranla daha iyi. araçta quarda sistemi mevcut. ancak arazi için arazı belki biraz yukseltmek gerekebilir bunu basit olarak 4 lastikle yapabilirsiniz. ancak unutulmaması gereken bir husus var aracınızı ne kadar cok arazi sartlarına hazırlarsanuız cadde kullanımındanda okadar uzaklasır. en basitiyle 4 camur lastigi taktıgınız zaman bile aracın asvalttaki performansı duser. size cheerokeyi oneririm ancak sehir içide kullanacaksanız aracınızı 4 arazi lastigi takarak standart haliyle arazide kullanmanızı tavsiye ederim.
aynen katılıyorum. quadra drive 2 hakkında tam emin degilim ama yanılmıyorsan quadra trac var diye hatırlıyorum. arac piyasada bulunan 4x4ler içinde size hitap edebilecek en uygun araclardan biri. cherokee hakkında teredutte kalırsanız mitsubishi pageroyu ve land rover discoveryida incelemenizi tavsiye ederim.
bu 3 arac sizin beklentilerinizi karsılayabilecek niteliklerde
Yorumlar için tşk. ederim.Bu model araçları kullananlardan Henüz yorum gelmedi.Lütfen arkadaşlar tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.Tşk.