08-07-2008, 05:38 PM
11-05-2008, 12:47 AM
Bu makineleri gördükçe kafayı cizmeye başlıyorum
günün birinde benim makinenin resimleride buraya düşücek eminim

günün birinde benim makinenin resimleride buraya düşücek eminim

11-05-2008, 09:45 AM
bunlar canavar senin makinenin resimlerini de bekleriz
11-06-2008, 11:23 AM
Evet bekliyoruz
11-06-2008, 10:40 PM
İzzet bey
fatih bey
merhaba arkadaşlar kısmet bikaç güne kadar yollucam resimleri ama biraz camurlayıp yollamak istiyorum asfalt arabası demesinler
evet bunlar gercektende tam bir arazi canavarı bundan önce niva kullandım ama almadım daha sonrada bir arkadasımın vesilesiyle bir gün araiye girdik ve gercektende tartısılmaz bir randuman aldık aractan ve tercihimi toyota 2.4 helux 4*4 ten yana kullandıkhem av ve balık malzememi tasıyıp rahatca seyhat edebilmek için hemde geniş iç hacmi için gercektende herşeiyle tartışılmaz bir arac biraz eksikleri var tabiki vinc ve difkilit gibi ve güsel hoşuma giden 16 cant bulabilirsem cokdaha güsel olcak diye düşünüyorum.
saygılar sniper_zafer
fatih bey
merhaba arkadaşlar kısmet bikaç güne kadar yollucam resimleri ama biraz camurlayıp yollamak istiyorum asfalt arabası demesinler
evet bunlar gercektende tam bir arazi canavarı bundan önce niva kullandım ama almadım daha sonrada bir arkadasımın vesilesiyle bir gün araiye girdik ve gercektende tartısılmaz bir randuman aldık aractan ve tercihimi toyota 2.4 helux 4*4 ten yana kullandıkhem av ve balık malzememi tasıyıp rahatca seyhat edebilmek için hemde geniş iç hacmi için gercektende herşeiyle tartışılmaz bir arac biraz eksikleri var tabiki vinc ve difkilit gibi ve güsel hoşuma giden 16 cant bulabilirsem cokdaha güsel olcak diye düşünüyorum.saygılar sniper_zafer