07-10-2008, 01:45 PM
07-10-2008, 02:30 PM
way way way işte bu harika olmuş
ben korkuyorum sen yakında uno adventureyide bulursun diye 

ben korkuyorum sen yakında uno adventureyide bulursun diye 

07-11-2008, 04:41 PM
harika yav 

07-11-2008, 04:48 PM
özellikle kırmızı gerçekten gitmiş bu araca
01-07-2009, 04:31 PM
Fiat 4x4

12-20-2009, 11:23 PM
fiat gene dandik malzeme kullanmış spoilerle o siyahlar hiç gitmemiş tam istediğim tipte bir araç ama....
12-21-2009, 10:10 AM
Slm
Tipi gerçekten hoş olmuş. Youtube de falan baya bir filmi var. 4x4 mü yoksa 4x2 de sadece ön diferansiyel için mi kilit var gerçekten anlayamadım...
Bilmeden sölüyorum ki bu araca kesinlikle Fiat Sedici 4x4 aktarma sistemi çok iyi giderdi. Fiat Sedici 4x4'te LOW RANGE olmamasına ragmen el freni bölgesinde 3 kademeli orta diferansiyel ayarlama düğmesi bulunur. Sanılanın aksine bu bu 3 kademe 2H - 4H - 4L konumları içermez. Ağır devir yoksa neden 3 kademe? Şöyle ki: 4x2 (Önden Çekiş), 4x4 (Değişken Oran), 4x4 Lock (%50 ön ve %50 arka oran). Bu sistemin aynısını aynı segmentte bir Suzuki SX4 4x4 de farkli segmentte de bir Nissan X-Trailde gördüm... Bence kötü bir şey değil. Araç şehir içi de kullanılıyorsan 4x4 kasmak çok gerekli mi emin değilim çünkü 4x4 aktarma asvaltta yakıt tüketimine bir parça olumsuz etki yapmıyor değil. Şehir içi, kuru asvalt takılsın önden çekiş... Değil arazi, yamur yağsa 4x4 değişken oran zaten var...
Bu yeni Fiat araca bakıyorumda gerçekten yerden yüksekliği falan çok çok başarılı. Siyah çamurluklar falan oldukça güzel, çalı-çırpı sürttü muhabbeti olmaz... Bu arac sadece ön diferansiyel kilidi bulunan bir 4x2 ise ciddi hata olur; en azında satın alırken 4x2 mi 4x4 mü diye seçenek sunulabilmeli. Kesinlikle LOW RANGE olmasa bile %50 ye %50 oranlı 4x4 olması yakışır düşüncesindeyim. Kaldı ki Fiat Panda'yı bile AWD yapan zihniyet bunu 4x2 yaparsa çok yazık olur.
Saygılarımla
Rayearth
Tipi gerçekten hoş olmuş. Youtube de falan baya bir filmi var. 4x4 mü yoksa 4x2 de sadece ön diferansiyel için mi kilit var gerçekten anlayamadım...
Bilmeden sölüyorum ki bu araca kesinlikle Fiat Sedici 4x4 aktarma sistemi çok iyi giderdi. Fiat Sedici 4x4'te LOW RANGE olmamasına ragmen el freni bölgesinde 3 kademeli orta diferansiyel ayarlama düğmesi bulunur. Sanılanın aksine bu bu 3 kademe 2H - 4H - 4L konumları içermez. Ağır devir yoksa neden 3 kademe? Şöyle ki: 4x2 (Önden Çekiş), 4x4 (Değişken Oran), 4x4 Lock (%50 ön ve %50 arka oran). Bu sistemin aynısını aynı segmentte bir Suzuki SX4 4x4 de farkli segmentte de bir Nissan X-Trailde gördüm... Bence kötü bir şey değil. Araç şehir içi de kullanılıyorsan 4x4 kasmak çok gerekli mi emin değilim çünkü 4x4 aktarma asvaltta yakıt tüketimine bir parça olumsuz etki yapmıyor değil. Şehir içi, kuru asvalt takılsın önden çekiş... Değil arazi, yamur yağsa 4x4 değişken oran zaten var...
Bu yeni Fiat araca bakıyorumda gerçekten yerden yüksekliği falan çok çok başarılı. Siyah çamurluklar falan oldukça güzel, çalı-çırpı sürttü muhabbeti olmaz... Bu arac sadece ön diferansiyel kilidi bulunan bir 4x2 ise ciddi hata olur; en azında satın alırken 4x2 mi 4x4 mü diye seçenek sunulabilmeli. Kesinlikle LOW RANGE olmasa bile %50 ye %50 oranlı 4x4 olması yakışır düşüncesindeyim. Kaldı ki Fiat Panda'yı bile AWD yapan zihniyet bunu 4x2 yaparsa çok yazık olur.
Saygılarımla
Rayearth
12-21-2009, 11:30 PM
Youtubede bunun bazı videolarını bende izlemiştim ancak bu araç için söylüyorum ama emin olmadan söylüyorum
bu araç 4x4 yani x-trail gibi 4x2 olmadıgı kanısındayım çunku aracın gövde yapısına bakıyorum. siyah boyasız çamurluk agzı ve ön arka tampon. yanı çalı çırpı dal budak sürtmelerinde boyaya hasar vermemesi için yapılmıs oldugu kansıındayım bu mantıkla yola çıkarsam aracı adamlar arazi için tasarlamışlardır dolayısıylada arazi için uygun düşen bir aktarma sistemine sahiptir. yoksa bu araç sadece şehri kullanımı için olsaydı gövde rengi tamponlar konulurdu diye düşünüyorum ama inşallah yanılmıyorumdur.
bu araç 4x4 yani x-trail gibi 4x2 olmadıgı kanısındayım çunku aracın gövde yapısına bakıyorum. siyah boyasız çamurluk agzı ve ön arka tampon. yanı çalı çırpı dal budak sürtmelerinde boyaya hasar vermemesi için yapılmıs oldugu kansıındayım bu mantıkla yola çıkarsam aracı adamlar arazi için tasarlamışlardır dolayısıylada arazi için uygun düşen bir aktarma sistemine sahiptir. yoksa bu araç sadece şehri kullanımı için olsaydı gövde rengi tamponlar konulurdu diye düşünüyorum ama inşallah yanılmıyorumdur.01-01-2010, 08:59 PM
bu araba türkiyeye ne zaman gelcek acaba???
01-01-2010, 09:54 PM
Doblo piyasada bu kadar çok satarken bunun gelmesi gereksiz ancak renault koleos ile bir suv denemesi yaptı fiat bu durumda sessiz kalmayacaktır. ancak gelecek arac bu olmaz
Sayfalar: 1 2